DELTA Zakelijk

DELTA Zakelijk lanceert SD-WAN

19 juli 2024

Deel dit artikel via

WhatsApp
LinkedIn

DELTA Zakelijk breidt zijn zakelijk portfolio uit met SD-WAN en andere Software Defined Networking (SDN) oplossingen. Hiermee vergroot, versimpelt en verbetert het bedrijf vrijwel zijn gehele zakelijke productportfolio. DELTA Zakelijk heeft zich als doel gesteld om zoveel mogelijk mensen aan te sluiten op zakelijk glasvezel. SD-WAN gaat ervoor zorgen dat alle aangesloten bedrijven hier het meeste uit kunnen halen.

Waarom kan je niet om SD-WAN heen?

De zakelijke markt maakt op technisch gebied een stormachtige ontwikkeling door. Waar vroeger de bedrijfsvoering stillag als de stroom uitviel, gebeurt dat tegenwoordig als er geen verbinding is. Hierdoor is er de laatste jaren meer aandacht gekomen voor cyber security en andere diensten die ervoor zorgen dat bedrijven veilig en altijd online blijven. Deze ontwikkeling zal stormachtig toenemen en SD-WAN speelt hier een sleutelrol in.

"Het is kortgezegd een platform waarop bedrijven diensten op- en af kunnen schalen die de veiligheid en continuïteit garanderen. Naast cyber security-oplossingen kun je denken aan Managed-VPN en het simpel verbinden van meerdere internetlijnen en bedrijfslocaties. Zo kunnen we klanten zoveel mogelijk ontzorgen als het om netwerkdiensten gaat", zegt directeur Albert Vergeer van DELTA.

DELTA en Fortinet

Voor de ontwikkeling van de SDN-dienst heeft DELTA de krachten gebundeld met Fortinet. Fortinet is al jaren marktleider als het gaat om SDN. Daarmee was de keuze voor DELTA Zakelijk eenvoudig. De beste verbinding verdient namelijk ook de beste software en apparatuur.