Caiway

Caiway gaat verder als DELTA

13 augustus 2024

Deel dit artikel via

WhatsApp
LinkedIn

Telecomprovider Caiway gaat verder onder de merknaam DELTA. Caiway en DELTA zijn al jaren onderdeel van dezelfde organisatie en maken gebruik van hetzelfde glasvezelnetwerk. Door de krachten te bundelen, willen DELTA en Caiway sneller producten kunnen doorontwikkelen. Ook wordt het dan mogelijk om sneller nieuwe producten te introduceren aan alle klanten tegelijk, omdat dubbel werk dan niet meer nodig is.

“We begrijpen dat trouwe Caiway-klanten misschien even moeten wennen aan een nieuwe naam”, zegt commercieel directeur Ludolf Rasterhoff. “Daarom zetten we klanten om beurten over en nemen we hiervoor ruim een jaar de tijd. De vertrouwde diensten van Caiway blijven gewoon bestaan, maar in een iets andere vorm en met de naam DELTA. Alle Caiway-klanten kunnen zo gelijk profiteren van de mogelijkheden en het gemak dat DELTA-klanten nu al hebben, zoals één inlog voor meerdere platformen, een service-app en hogere internetsnelheden. We hebben er vertrouwen in dat onze klanten zich bij DELTA thuis zullen voelen.”

Snelste glasvezelinternet

Klanten krijgen bij DELTA een abonnement dat vergelijkbaar is met hun huidige Caiway-pakket. Hierbij gaan vrijwel alle klanten erop vooruit: ze krijgen meer voor hetzelfde geld, of gaan zelfs minder betalen.

Bij DELTA kunnen klanten ook gebruikmaken van veel hogere snelheden dan 1 Gbps, de maximale snelheid bij Caiway. Via de nieuwste generatie glasvezeltechniek zijn bij DELTA snelheden mogelijk van 2 Gbps en 8 Gbps. Hierbij zijn de download- en uploadsnelheid hetzelfde.

Zelf samenstellen

Klanten krijgen bij DELTA een flexibel pakket, ook wel het Flexpakket genoemd. Dit is in eerste instantie vergelijkbaar met het huidige Caiway-pakket. Maar klanten kunnen het maandelijks eenvoudig zelf aanpassen en zo bepalen welke internetsnelheid, welk aantal tv-zenders en welke belbundel zij willen combineren.

Op dit moment hoeven klanten van Caiway nog niets te doen. Ze ontvangen een maand voordat ze overgaan naar het DELTA Flexpakket post waarin alles staat uitgelegd. Tot die tijd blijft alles hetzelfde. Bij de overgang behouden ze hun e-mailadres(sen), telefoonnummer(s) en tv-opnames.

Over DELTA en Caiway

Caiway en DELTA zijn onderdeel van DELTA Fiber. Eén van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels zo’n 1,7 miljoen huishoudens en bedrijven. De ambitie van DELTA Fiber is om het snelste internet toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven in Nederland. DELTA Fiber maakt gebruik van de nieuwste generatie glasvezel met gigabitsnelheden tot 8 Gbps voor consumenten. Bij DELTA Fiber werken meer dan 1200 medewerkers.